1/04/2015

YEAR 2014


Tak jaký byl váš rok 2014? Doufám, že jste si ho všichni moc užili ať už v lásce, zdraví, štěstí, nebo jste si našli plno nových přátel, poznali nějaká nová místa a splnili si alespoň nějaké sny. Já bohužel toto tvrdit nemůžu, protože to pro mě byl snad ten nejhorší rok. Myslela jsem tak negativně, že jsem si to všechno snad sama přivolala. V plno lidech jsem se spletla a vím, že už nikdy nikomu nebudu věřit. V rodině kolovaly samé nemoce, v práci se mi nedařilo a plno dalších věcí..minulý rok to štěstí opravdu chybělo. Ale vždycky si říkám, že všechno špatné je pro něco dobré, takže doufám, že letos to konečně všechno bude stát za to.
A ať nezůstanu jen u toho stěžování, tak musím naopak říct, že některé dny zase stály za to! Pokud jste četli článek o mně, tak jste se mohli dočíst, že jsem letos byla na třech koncertech (spíš budu počítat jen dva, Nickelback tu byli na konci roku 2013). Začátkem června jsem byla na Justinovi Timberlakovi a bylo to něco fakt úžasného. Nikdy jsme nevěřila, že i na živo to bude taky tak skvělý. Druhý koncert byl skupiny 30 Second to Mars. Sice dorazil jen Jared, ale to mi nějak nevadilo, protože neustále bavil publikum. Také jsme s přítelem byli v O2 aréně na Top Gear live, pokud někdo znáte, ale to spíš asi kluci, haha.
Nechybělo ani cestování..Začátkem léta jsem byla v Itálii, která má svoje kouzlo. A na podzim jsme letěli do Kapverd, kde se mi moc líbilo. Ale o tom jindy.
Taky bych chtěla zmínit, že jsem neskutečně ráda za to, že jsem konečně sama nasedla do auta a začala jezdit. Mít řidičák jen tak založený v peněžence, je docela škoda. Můj další úspěch byl ten, že jsem přišla na chuť zdravému jídlu. Nejím sice vzorově, ale jídelníček jsem dost změnila.

Takže to by tak bylo ve zkratce k mému roku 2014 a pevně věřím, že až budu psát příští rok ten samý článek, tak budu plně šťastná.

Pokud na mě máte jakoukoli otázku, pište SEM

A jaké zážitky máte vy z minulého roku?
Byli jste na nějaké zajímavé dovolené?

11 comments:

  1. To mě mrzí, ale příští rok bude určitě mnohem lepší!
    Já mám tyhle shrnutí uplynulého roku moc ráda, taky takový článek u sebe na blogu mám, ale to asi všichni, co jsem se tak dívala :)
    Na Top Gear live bych šla moc ráda, jaké to bylo?

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsem ráda, že má někdo tyto články také rád :-).
      A bylo to děsně vtipné! :-D

      Delete
  2. Páni, Kapverdy... tam bych jednou hodně ráda. :-) A co se týče Itálie, mohla bych jí nazvat druhým domovem, ze všech evropských destinací jsem si jí oblíbila nejvíce, ale to jsem ještě nebyla ve Francii, tak uvidíme. :-) A toho Justina ještě víc! Musel být boží, víc než to. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Justin byl boží a Kapverdy také! A Itálie není špatná, jen mi tam ukradl zrcadlovku i s objektivama :-D

      Delete
  3. Tak doufám, že ten letošní rok bude pro tebe o něco lepší! :)) Pro mě to byla taková klasika, ikdyž v podstatě i zásadní, protože jsem odmaturovala atd. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já maturovala předloni. Uff.... Tak snad tenhle rok bude stát za to!

      Delete
  4. Pro me byl rok 2014 obycejny a neda se rict, ze by byl dobry nebo spatny. Kazdopadne se najde par veci, za ktere jsem opravdu rada a i veci, za ktere rada nejsem. :-)
    To je paraada, ze si takhle cestovalaa! Ja loni nebyla vubec v zahranici. :-/ Tak doufam, ze to letos napraviim :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já miluji cestování, snad se podívám do všech zemí, co si přeju navštívit! :-)
      A určitě se letos někam podíváš! Držím palce.

      Delete
  5. Všechno špatné je pro něco dobré.. to je i mé heslo, taky se jím řídím.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já také, takhle má přemýšlet pozitivní člověk! :-)

      Delete
  6. Jeee, na dvou takových úžasných koncertech a v nejúžasnější zemi Itálii? Tak ten rok určitě už jen kvůli tomu stál za to :))
    Každopádně přeji, aby se ti v roce 2015 děly jen samé pozitivní věci :))

    ReplyDelete