3/11/2015

MY NEW COSMETICS

Asi vás hned napadá, jestli jsem další blogerka, která spolupracuje se značkou MAKEUP REVOLUTION. Ale není tomu tak, haha.
Moje kosmetická taštička potřebovala trochu obnovit, přeci jen mít jedny oční stíny nějaký ten rok, není úplně nejlepší. A to nemluvím o zbytku, haha. Takže mě ihned napadla kosmetika této značky a ještě ten den jsem udělala objednávku na jejich webových stránkách.
Dále byla potřeba doplnit sbírku štětců, kterou jsem měla docela ošizenou - to hlavní chybělo. Tyto od značky essence mi bohatě stačí.


První, co jsem si nutně potřebovala objednat, byla tato paletka očních stínů. Nemohla jsem se rozhodnout, kterou si vyberu. Nakonec jsem si vybrala iconic 1. A musím říct, že jsem dost spokojená. 
Musela jsem si k ní pořídit i štětec od ESSENCE (který jsem bohužel zapomněla vyfotit zvlášť). 


Jako další mě zaujala sada na úpravu obočí, kterou mám v odstínu Medium dark. Celá paletka obsahuje tři různě hnědé stíny (které mi kupodivu sedí, haha), vosk a malou pinzetku a štěteček.


Co jsem opravdu potřebovala, byla tvářenka. Doma už mám jednu takovou růžovou, ale ta ke mně opravdu nesedí, takže jsem se podívala po jiném odstínu. Tohle je odstín Sugar a ten na mě vypadá mnohem lépe, než růžová.

Na tuto tvářenku jsem si pořídila tenhle roztomilý štětec od z valentýnské sady ESSENCE (mimochodem uprostřed štětin je fialové srdíčko, haha). 


Správná kosmetická taštička by měla obsahovat i bronzer. Já už jeden takový měla, ale obsahoval třpytky a na obličeji to moc dobře nevypadalo. Tenhle v odstínu Medium Matte je naprosto skvělý.


Vím, že bronzer by se měl nanášet jiným štětcem, ale tenhle na pudr od ESSENCE mi prostě vyhovuje. 


No a abych měla poštu zdarma, tak jsem si vybrala ještě tuto rtěnku v odstínu Mystify, který na rtech vypadá celkem přirozeně.


Máte zkušenosti se značkou MAKEUP REVOLUTION?
Používáte někdo tyto štětce od ESSENCE?
Jaká je vaše oblíbená kosmetická značka?

D.

26 comments:

  1. Také bych nevěděla, jakou tu paletku si vybrat, vybírání je vždycky zlo :D:) Ty štětce jsou hrozně roztomilé, asi se po nějakých podívám. A u MR taky plánuji něco dalšího objednat :)

    ReplyDelete
  2. Od Essence mám doma jen 2 paletky stínů po 4 a pak jeden samostatný třpytivý stín a používám je moc ráda, jinak jsem od Essence nezkoušela nic :). A od Makeup Revolution mám bronzový zapečený stíny, který jsou moji oblíbenci, pak 2 rtěnky, který jsou taky super :)
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  3. ten essence kabuki stetec sami hrozne pacil ale nekupila som si ho bol by mi iba na okrasu:)))

    ReplyDelete
  4. Ty kráso, no asi budu objednávat, jak tak koukám :D vše mě zaujalo ty jo.. a ty štětečky? ty jsou úžasné!!! :)

    ReplyDelete
  5. A ty štětečky od Essence jsi sehnala v drogerii? :)

    ReplyDelete
  6. Upřímně? Vůbec by me to nenapadlo ;) make up academy mám moc ráda je to fajn značka :) ten kabuki štětec je super nám ho také ;) a tu rtenku v te oranžové barvě jsemntake objednávala, ale ta barva moc nedrží :( ale co už za tu cenu ,:) jinak super blog ,:)

    ReplyDelete
  7. Ta paletka a blending brush ♥ Ani jsem nevěděla, že essence prodává něco takového, děkuju za tip.

    BayaChick

    ReplyDelete
  8. Skvělý výběr, brala bych naprosto uplně VŠE!!!! ♥

    ReplyDelete
  9. Make-up revolution <3 Luxusní věcičky sis pořídila, hned bych brala :))

    ReplyDelete
  10. Značku Makeup revolution jsem objevila, když byl takový ten boom, jak všechny youtuberky a blogerky byly zasponzorované. Paletky očních stínů mi padly okamžitě do oka a rtěnky se mi tké celkem zamlouvaly. Navíc mi moc lichotí ceny této značky, jelikož mi přijde, že kvalita je super a za tu cenu je to opravdu skvělé. Já mám doma paletku s barevnými stíny a jsem s ní moc spokojená!
    Na tuhle sadu na obočí jsem už také koukala, takže si ji možná pořídím, až mi dojde má od essence.
    Tak to já jsem spíš na ty růžovější tvářenky a trošku tmavší rtěnky. Ale opět, všechno vypadá dobře.
    Kabuki štětec sháním už nějakou dobu a tenhle od essence jsem měla vyhlídnutý. Jenomže pak byl vykoupený u nás ve městě a už jsem si na to prostě nevzpomněla, tak snad při příští návštěvě Rosmanna. :D
    Jůů a ten štětec na oční stíny je naprosto boží! Je fakt krásnej! <3
    Mám ráda značku Maybelline a paletky očních stínů vyhledávám speciálně u Sleeku. :))

    ReplyDelete
  11. Tak ta paletka vypadá vážně luxusně =)

    ReplyDelete
  12. ten bronzer a tvářenka vypadají celkem dobře :)

    ReplyDelete
  13. štetce od essence nepoužívam ale tá paletka teda vypadá naozaj skvelo!! :O :) Lovely Beauty Book

    ReplyDelete
  14. - s tou kosmetikou žádné zkušenosti nemám. stíny na oči nepoužívám a tak nějak se spokojím s obyčejnými věci z drogérie. navíc jsem to u nás nikdy neviděla a z internetu se mi to za hříšné poštovné moc objednávat nechce.
    - štětce od essence jsem vyzkoušela všeho všudy 3. na pudr, takový fialový, který ještě mám a používám ho jen když nejsem doma, tudíž je spíš mým cestovním štětcem na pudr. potom jsem si koupila na tvářenku ze stejné řady, růžový, ale vubec se mi s ním nepracovalo dobře, tak jsem ho poslala dál. a konečně třetí, na gelové linky, ten mi přijde vcelku fajn.
    - nejraději mám Maybelline, především jejich řasenky. potom Rimmel a to hlavně makeupy, i když mi přijde, že to stále není úplně to pravé, co by mi 1oo % vyhovovalo.. a v poslední době jsem si celkem oblíbila loreal.

    ReplyDelete
  15. Tak paletku jsem taky před pár dny konečně přivítala doma, akorát já mám Iconic 2, protože jsem chtěla černý stín :D

    ReplyDelete
  16. Já mám od Makeup Revolution ten rozjasňovač ve tvaru srdce (teda spíš od I heart makeup) a nemůžu si ho vynachválit. Tuto paletku co máš ty jsem ale kupovala kamarádce. Jaké jsou ty jejich rtěnky co se týká výdrže? A nevysušují?

    ReplyDelete
  17. ty štětce jsou krásné!

    ReplyDelete
  18. Ja tie štetce tak milujem, ale keďže sa nemaľujem sadal by mi na ne prach ako aj na tie ostatné. Takže sa mi páčia len vzhľadovo vlastne :D
    www.battyamnesia.blogspot.sk

    ReplyDelete
  19. Sadu na obočie by som brala tiež, vyzerá dobre :)
    ľúbezná

    ReplyDelete
  20. MakeupRevolucion mám taky ráda, musím se na to jít kouknout do Rossmanna. Přeci jen si to raději prohlídnu, než objednám a ještě navíc platit poštovné :)
    http://hollychicc.blogspot.cz

    ReplyDelete
  21. Ahoj, asi to nebude moc k článku, ale musím ti napsat :) Pamatuju si, tak tři, možná čtyři roky zpátky, jsi měla blog. Božínku, každý den jsem čekala, jestli nepřidáš článek a když ano, byla jsem nadšená. A dneska jsem úplnou náhodou naazila na tento blog a je krásné vidět, jak jdeš dál, zažíváš plno krásných věcí a máš se skvěle. Doufám, že budeš i nadále pokračovat a jen tak nezmizíš :))

    ReplyDelete
  22. Od MUR jsem nezkusila nic, ale až se vrátím do ČR asi zkusím tvářenky.. :)
    LENNY MALI
    in Denmark

    ReplyDelete
  23. ta paletka je naprosto nádherná! :)

    ReplyDelete
  24. Paletka vypada pekne, budu o ni uvazovat:))
    Mas skvely blog!♥
    CAPTURING MY LIFE blog

    ReplyDelete
  25. ta paletka vypadá skvěle:)
    zrovna scháním štětce tak mrknu na nějaké od essence:)

    ReplyDelete
  26. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:)

    ReplyDelete