1/24/2015

MOVIE TIPS

Dnes tu máme sobotu a já tu pro vás mám skvělé tipy na filmy. To se hodí, ne? Co jiného dělat o víkendu, než si pustit nějaký bezva film a u toho jen a jen odpočívat. Budu tedy doufat, že jste alespoň jeden z nich ještě neviděli, haha.

Zůstaň se mnou/If I stay
Tenhle film jsem viděla teprve včera a jsem z něj naprosto unešená. Zamilovaný, ale zároveň velmi smutný a tragický příběh, u kterého vám ukápne minimálně jedna slza!
Sedmnáctiletá Mia má skvělý život - perfektní rodinu, přítele a úžasný hudební talent. Jednoho dne se ale vše změní a Mia přijde o rodinu, leží v nemocnici napojená na přístrojích a před očima se jí odvíjí celý život.


Zmizelá/Gone girl
Teď tu mám něco trochu jiného. Hodnotím to jako nejlepší drama, co jsem kdy viděla. Zaručuji vám, že si nebude chtít odskočit ani na záchod, jak je film napínavý.
Světově známá spisovatelka Amy se ztratí v den pátého výročí svatby s Nickem, který ji zoufale hledá. Po nějaké době policie vyšetřuje stopy a důkazy, které nasvědčují, že to celé má na svědomí právě Nick. Může za to tedy opravdu on? Nebo se stalo něco úplně jiného?

Modrá laguna - procitnutí/Blue lagoon - the awakening
Pokud máte chuť na nějakou romantiku, tak doporučuji tento film. Možná jste viděli starší verzi Modré laguny, které mimochodem také moc doporučuji.
Krásná blonďatá studentka Emma a její spolužák Dean se ztratí na moři a dostanou se na nedaleký ostrov, který je neobydlený. Společně čekají na pomoc a musí se spoléhat jeden na druhého, aby tuto situaci zvládli. 

Jedna za všechny/The other women
Chybět by tu neměla ani komedie, a tak jsem pro dnešek vybrala film s úžasnou Cameron Diaz, dokonce si v něm zahraje i Nicki Minaj. 
Zamilovaná právnička Carly už delší dobu vede vztah s Markem, které je ženatý, ale o tom Carly neměla ani tušení. Jednoho dne ho jela navštívit k němu domů, ale dveře neotevřel Mark, ale jeho manželka Kate. Později se Carly s Kate spřátelí a vymýšlejí plán, jak Marka dostat. Ale to ještě nevěděli, že Mark randí ještě s mladou Amber.

Bezpečný přístav/Safe haven
Jako další film jsem vybrala romantické drama, které se odehrává v Atlantě. Nevím, jestli si mě tento film získal tou krajinou, nebo zajímavým příběhem.
Plachá Katie se přistěhuje do Atlanty a nechce s nikým navazovat žádné vztahy. Nakonec se stejně seznamuje s Alexem, kterému zemřela manželka a jeho dvěma dětmi. Její minulost je tajemná a zdá se, že Katie před něčím utíká. 

Spolubydlící/The roommate
Nakonec tu pro vás mám takový menší horor a drama zároveň. Takže pokud se chystáte na kolej, určitě se na tohle podívejte, protože spolubydlicí můžu být divní, haha.
Sara se stěhuje na kolej, protože nastupuje na vysokou školu. Na pokoj ji byla přidělena spolubydlicí Rebecca, která se zprvu tváří velmi přátelsky. Sara ale později poznává, že je jí Rebecca doslova posedlá. Kamarádství se tedy změní v noční můru.

Viděli jste už nějaký z těchto filmů? 
Jaký je váš oblíbený film?
Doporučte mi nějaký také, ať mám na co koukat.

Pokud mě ještě nesledujete na instagramu, tak můžete ZDE.

24 comments:

  1. Film Jedna za všechny jsem viděla a je docela fajn :)) Ale nejlepší komedie za poslední dobu, je pro mě Let's be Cops, to mohu jen doporučit :D:)
    http://everythin-kate.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, super. Tak na to se určitě mrknu. Já miluju komedii Návrat blbýho a blbějšího :D. Ale bohužel není ještě ke stažení.

      Delete
  2. Skvelé tipy. Polovicu filmov mám na pláne si pozrieť tiež :) The Roommate je perfektný film. Leighton je dokonalá :)

    ReplyDelete
  3. Já jsem viděla všechny filmy kromě Spolubydlící.. Ostatní filmy jsou prostě skvělí hrozně jsem si je oblíbila hlavně Bezpečný Přístav ten jsem viděla snad 3x :D Na Spolubydlící tak na to se kouknu už si to stahuji :) Určitě se koukni na Fakjů pane učiteli, tento film jsem viděla nejměně 6x hrozně moc se mi líbí a hezký herec :3 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bezpečný přístav jsem viděla také několikrát :D a díky za tip! podívám se..

      Delete
  4. Zůstaň se mnou a Zmizelou mám v plánu zkouknout co nejdřív, jsou to prý úžasné filmy ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsou! Oba dva jsou to zatím nej filmy, co znám! :-)

      Delete
  5. jedna za všechny a spolubydlící ♥ moje srdcovky!

    ReplyDelete
  6. Z If I Stay chcem najprv prečítať knihu, až tak sa vrhnem na film, ale to najprv budem musieť dočítať Pána Prsteňov :D Rovnako si chcem pozrieť i The Other Woman, na ktorý som počula veľa dobrých ohlasov, ale akosi som sa k nemu ešte nedostala :)
    beelievin.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Ja jsem jeste nevidela ani jeden ale urcite se podivam na If I Stay, The other women, The roommate .. Ty me zaujaly nejvic! :-) A strasne rada bych ti nejaky film doporucila, ale me vubec zadny nenapada :-D Takze jsem jedine rada, ze jsem narazila na tvuj clanek a mam na co koukat :-D

    Jestli se mi podari nekam dostat, jak to Recko, Svedsko .. Nebo kamkoliv jinam, tak 100% budu psat blog :-)

    ReplyDelete
  8. Viděla jsem starší verzi Modré laguny a vůbec jsem netušila, že je ke shlédnutí i novější podání. Přednedávnem jsem viděla film Zmizelá, který mě úplně dostal. Opravdu skvělé drama! Jinak si mě docela nalákala na filmy Bezpečný přístav a Zůstaň se mnou. Moje oblíbené filmy jsou Americká krása a Ti druzí.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Z techto filmu jsem nic nevidela musim si tvuj clanek zalozit :) V posledni dobe me nejvice zaujal Divergence, na ktery jsem se konecne podivala :D

    ReplyDelete
  10. Z těch filmů jsem viděla Jedna za všechny a popravdě, byla jsem trochu zklamaná..:D ale spíš proto, že mi ségra pořád tvrdila jak super a boží film to je, tak jsem měla jiné očekávání:D btw na můj blog jsem šoupla to video:)

    ReplyDelete
  11. Super tipy! určitě se na filmy podívám. Viděla jsem z nich jen ten bezpečnej přítav a moc se mi líbil. Já ti můžu doporučit Hangover (Pařba na třetí), 96 hodin, Vlk z Wallstreet, Na hraně zítřka ;) BEAUTYPUSINKA

    ReplyDelete
  12. Viděla jsem jen Jedna za všechny a to bylo super, mám ráda filmy s Cameron Diaz :)
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  13. Na Gone Girl som bola v kine, ale ostatné filmy som veruže nevidela;D Musím si ich dať do zoznamu:)

    ReplyDelete
  14. If I Stay bych chtěla vidět. Jinak jsem viděla modrou lagunu a jedna za všechny, ten se mi líbil ze všechno nejvíc :D

    ReplyDelete
  15. Ďakujem za skvelé filmové typy :)

    ReplyDelete
  16. Zůstaň se mnou si chci přečíst, a pak i zhlédnout film, Modrou lagunu jsem viděla - tu starší verzi a jem ráda, že jsi mě upozornila na ten film s Cameron Diaz, jelikož filmy s ní docela můžu :)

    Jinak tady jsou filmy za rok 2014, které můžu jen doporučit - http://fantasy-maniak.blog.cz/1501/filmy-roku-2014-doporucuji

    ReplyDelete
  17. super tipy, ten posledný som videla, bol taký predvídateľný, ale nie zlý a ten prvý som práve vyhrala, takže určite na neho mrknem :) Inak starú modrú lagúnu mám hrozne rada :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  18. zmizelá se opravdu povedla!

    ReplyDelete
  19. Great post! :)
    Kisses

    http://goldentouch-byandreiaguerreiro.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  20. If i stay chci číst a už tu knihu mám stáhlou :-)
    Jinak ty ostatní filmy neznám ale zní vážně zajímavě, takže ukládám článek a až se budu nudit a nevědět co možná zkouknu :)

    ReplyDelete
  21. Viděla jsem Zmizelá a Jedna za všechny a bylo to perfektní :) a teď mě zaujala Spolubydlící (hlavně, že je tam herečka z Drbny :D ), tak děkuju za tip ! Už stahuju :)

    ReplyDelete