12/29/2014

IN THIS WINTER I LIKE..

Když se řekne zima, napadá mě plno věcí jako např. Vánoce, Silvestr, sníh a taky pěkná "zima". Ale teď to vezmu z té jiné stránky. Připravila jsem si pro vás pár věcí, které jsem si v tomto období oblíbila, nebo je mám jednoduše ráda.


Jelikož jsem milovník čajů a není roční období, ve kterém bych je nepila, tak jsem si nedávno zamilovala tyto dva čaje. Jasmínový zelený čaj, který je opravdu výborný a Earl Grey, který mám ráda s mlékem. Navíc ta balení vypadají naprosto úchvatně. Už se těším, až zase pro nějaký zavítám do Marks & Spencer.


Ráno, když snídám vánočku, jsem si teprve nedávno oblíbila tuhle horkou čokoládu. Má tak jemnou chuť a zároveň s marshmallow se rozpouštějí na jazyku.
Tahle čokoláda je z Ameriky (možná ji znáte z nějakých youtube videí), tak nevím, jestli se prodává i u nás. Každopádně až si nějakou budete dělat, nezapomeňte na marshmallow.


Nikdy za svůj dlouhý, skvělý život jsem neměla ráda krémy (kromě těch pleťových). Ta lepkavá, mastná kůže, se kterou jsem si připadala jako ten "odchlupující váleček" na oblečení, mě fakt děsila. Ale když jsem pod stromečkem našla tuhle kokosovou sadu z Yves Rocher, která krémy obsahuje hned dva,tak jsem názor změnila. Oni se totiž vsáknou tak rychle, že se pomalu nestihnete ani pořádně namazat. Navíc ta skvělá vůně by mi nedovolila si k tomu jen čichat.


Teď v zimě je to s mými vlasy opravdu bídné. Nejenže se mi neustále cuchají, ale jsou také suché a takové bez života. Proto nedám dopustit na můj oblíbený olejíček od Balei, které vlasy krásně provoní, uhladí a dokonce se po něm tolik necuchají.Také mám ráda tento sprej od Pantene, který dodá vše potřebné.


V tomto mrazivém období nesmím také zapomenout na rty. Velmi spokojená jsem s balzámem od Balei, který mě především ohromil svou mandlovou vůní, možná i chutí.
Takové dva v jednom (hydratace a lehké zabarvení) pro mě splňuje světově známý Babylips. Chybět nesmí také má oblíbená růžová rtěnka od Maybelline v odstínu 160.


Když se venku brzy stmívá, sem tam poletuje sníh a fouká studený vítr, je nejlepší si zalézt pod deku a pustit si film. Nezklamala mě známá (blogová) pohádka Frozen - Ledové království, která všemu dodá tu správnou atmosféru. Podělit se s vámi musím také o romantický film Endless love - Nekonečná láska. Nakonec mě zaujal film, kde si zahrála Mila Kunis a to je Boot Camp - Výchovný tábor. Takže pokud jste některý z nich neviděli, tak máte inspiraci.

Jaké věci máte rádi v zimě vy?
Máte zkušenost se značkou Yves Rocher?
Jaký je váš oblíbený čaj z Marks & Spencer?

22 comments:

  1. Tak s horkou čokoládou jsme na tom stejně :)) Nějaký ten čajík musím vyzkoušet ^^

    ReplyDelete
  2. Ten výchovný tábor se mi taky velmi líbil :)

    ReplyDelete
  3. Mm tu horkou čokoládu bych si dala hned! :) a ty čaje vypadají opravdu krásně! Já mám nejraději zelené čaje s nějakým ovocem :) a na ten výchovný tábor určitě kouknu, ten jsem ještě neviděla :) a skvělý článek!

    ReplyDelete
  4. Kokosovou řadu od YR mám také a nemůžu se jijí vůně nabažit... co se týče produktů od Marks a Spencer, Mě vždycky zlákají hlavně ty jejich obaly, mají vždy naprosto úžasný design.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vůně je úžasná, viď? Není taková "umělá".. A ty obaly jsou krásný, těším se, až tam zase půjdu..

      Delete
  5. Čaje ty já taky miluju a piju je po celý rok, od Marks Spencer jsem ještě žádný neměla. Mm,ty marshmallows v čokoládě vypadají úžasně :)
    Filmy jsem neviděla, takže děkuji za tipy :)

    ReplyDelete
  6. Jůůů, já chci tu čokoládu s marshmallow. :3 Musím ji někde sehnat (nebo alespoň koupím marshmallow a nakrájím je na kousíčky do normální horké čokolády). :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem marshmalow sehnala od Hariba :-)

      Delete
  7. Tie čaje by som chcela rozhodne ochutnať!

    ReplyDelete
  8. tenkrát jsi mi na votoci - vinted .. doporucila rtenku, za coz znovu diky... a ted jsem si tu precetla o cokolade s marshmallow za coz taky dekuju! vubec sem ji jeste nikde nevidela ale uz ted na ni mam strasnou chut :D dik za tip

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, rtěnka dobrá? Teď jsem sehnala další a lepší :D
      a čokoládu vyzkoušej, nebudeš litovat!

      Delete
  9. Abych pravdu řekla, jsem na tom skoro stejně jako ty! :D A Yves Rocher miluju, nedám dopustit na ty jejich kokosové produkty, které máš opět ráda i ty, jak vidím na fotce :D Moc pěkný článek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nejsem prostě jediný milovník kokosu, jak koukám! :D

      Delete
  10. ja nedam dopustit na pletove sera :)

    ReplyDelete
  11. Tyto čaje vůbec neznám, ale už podle obalu vypadají luxusně :)
    Marshmallow mám ráda na ohni, v čokoládě moc ne :) Ale čokoládu miluju! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na ohni jsou mnohem lepší, to je pravda! ;-)

      Delete
  12. Značku Yves Rocher musím vážně zkusít. V poslední době se mi zdá, že je hodně populárí a kvalitní:) a na Baby Lips taky nedám dopustit! :)

    DaydreamerNatty

    ReplyDelete
  13. Ten čaj od M&S s jasmínem uplně miluju! Čaje piju i v létě, mám je nejradši :)
    Horkou čokoládu s marshmallow jsem nikdy neměla, ale někdy si ji musím udělat..
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je moc dobrý, ještě musím zkusit nějaký! :-)

      Delete
  14. Horkou čokoládu s marshmallow jsem měla myslím jednou a byla fakt výborná! Ale spíš ted piju čaje. Nejlepší jsou bylinkový. <3 :) http://fashionsauna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  15. Ty čaje z M&S taky zbožňuju, nejvíc mi chutná Roiboos :)

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    ReplyDelete