12/14/2014

CHRISTMAS GIFS: FOR HER

Vánoce jsou už skoro za dveřmi a plno z vás už má dárky určitě nakoupené. A ti, co je kupují na poslední chvíli jako letos já, tak pro vás mám inspiraci, co koupit mamce, sestře, kamarádce a nebo třeba babičce.

  1.  Keep cup - Ideální na kafe, které si můžete vypít cestou do školy nebo do práce. Vybrat si můžete nejen z plno velikostí, ale také barevných kombinací. Také musím podotknout, že jsou vyrobeny tak, aby pasovaly do většiny presovačů a nahradily tím jednorázové kelímky.
  2. Hrníček - Klasický a jednoduchý dárek pro všechny věkové generace. V obchodech i na internetu naleznete spousty tvarů i motivů, co udělají radost komukoliv. A aby hrníček udělal ještě větší radost, můžete ho naplnit různými čajovými sáčky nebo něčím sladkým.
  3. Termohrnek - Skvělá věc na cesty, do školy, do práce a nebo i na doma. Já jsem občas schopná pít čaj až dvě hodiny a v tomhle termohrnku vydrží teplý ještě dost dlouho.


  1. Peněženka - Radost můžete udělat mamce nebo babičce novou peněženkou. Mě zaujala tato hnědá prostorná peněženka se zlatými detaily. Doporučuji kupovat jen těm, co si jsou jistí, že se trefí do vkusu.
  2. Šátek - Pokud znáte někoho, kdo miluje šátky, tak tento dárek bude jasná volba. 
  3. Šála a čepice - Nebylo by skvělé někoho v tomto chladném (dobře, tak občas chladném) počasí obdarovat krásným setem s šálou a čepicí? Stačí vybrat barvu a máte celý set, ke kterému nemusíte zvlášť už nic dokupovat. 

  1. Lush - Myslím, že neexistuje voňavější dárek než produkty z LUSH. Vybírat můžete nejen z Vánoční kolekce, ale také z jejich klasických kosmetických vychytávek. Mě například zaujaly čerstvé masky, krájená mýdla a pěnové bomby. 
  2. Laky na nehty - Téměř každá nosí nějakým způsobem upravené nehty. Co tahle pořídit nějakou pěknou sadu laků na nehty? Popřípadě laky koupit zvlášť a sadu z nich vyrobit.
  3. Kosmetika - Je jedno, jestli koupíte dekorativní a nebo pečující, radost udělá vždycky. Hlavní je se trefit do vkusu (např. u rtěnky) a nebo do typu pleti (pokud sáhnete po pečující kosmetice).
  1. Kryty a pouzdra - Pro mnoha z nás je nezbytností u sebe nosit stále telefon, používat denně notebook a nebo tablet. Proto obdarovanému uděláte radost jakýmkoli obalem na svého miláčka.

  1. Rámeček s fotografií - Pokud nemáte na vánoční dárky dostatek peněz, tak vás na pár korun vyjde nějaký pěkný rámeček, do kterého vložíte nějakou vaší hezkou společnou fotografii. 
  2. Pandora - Nosí vaše kamarádka, sestra a nebo dokonce i mamka náramek od pandory? Tak určitě uděláte radost koupí nějakého přívěsku. Úžasný na tom je to, že vybírat můžete z opravdu velké nabídky různých přívěsků (takže pokud obdarovaný rád cestuje, fotí, nebo má rád něco určitého, tak téměř vždy v nabídce najdete něco spojeného s tím, co hledáte).
  3. Kalendář - Jeden z osobních a velmi originálních dárků je, nechat vyrobit kalendář. Letos jsem ho nechala udělat pro mé rodiče, takže na ně každý měsíc čeká nějaká fotka z rodinné dovolené, fotka mě a setry a nebo třeba našeho psa!






  1. Yankee svíčka - Jedny z nejpopulárnějších svíček internetu jsou právě tyto. Nejenže provoní celý byt, ale na výběr máte tolik vůní, že nebudete ani věřit, že existujou
  2. Polštář - Doplňky do pokoje snad nikdy neomrzí. Co takhle kamarádce nebo sestře koupit nějaký stylový polštářek na postel?
  3. Dekorace do bytu - Moc pěkným a jednoduchým dárkem je jakýkoli doplněk do bytu. Na ZOOTU, v Ikee a nebo třeba v F&F máte z čeho vybírat.

  1. Diář - Jelikož se s Vánocemi blíží i nový rok, tak máte příležitost, koupit komukoliv diář. Já osobně ho nejsem schopná používat déle jak měsíc, vždy jsem na něj po nějaké době zapomněla. Ale milovníci diářů ho jistě ocení. 
  2. Kniha - Když se trefíte do stylu nebo do oblíbeného autora, může to být jeden z nejhezčích dárků. Mně osobně zaujaly knížky od Nicholase Sparkse, hlavně Zápisník jedné lásky, film je totiž jeden z mých nejoblíbenějších. 
  3. Mapa - Náhodou jsem na tuto vychytávku narazila na ZOOTU, když jsem se inspirovala dárky. Radost tím uděláte všem nadšencům do cestování. Mapka je totiž vyrobená z korku, takže si na ní můžete připnout fotografie míst, která jste navštívili.

  1. Zástěra - Pokud vaše mamka/babička ráda vaří, peče nebo dělá dorty, nezbytnou nutností je pro ní stylová kuchyňská zástěra. Tahle růžová s dortíky potěší určitě každou ženu.
  2. Čaje - Mně osobně by třeba potěšil nějaký set s různými druhy čajů, protože bych čaj mohla pít pořád. Plno výrobců například nabízí i vánoční čaje, které jsou navíc i roztomile zabaleny.
  3. Sluchátka - Každá milovnice hudby potřebuje nějaká stylová sluchátka. Láskou na první pohled se pro mě staly tyhle zlaté od Happy plugs.
Inspirovala jsem se na těchto stránkách: ZOOTLUSH,YANKEE CANDLEPANDORAFOTOLAB

A co budete kupovat k Vánocům vy?


16 comments:

  1. Pěkná inspirace :) Já mám teda jeden dárek pro ségru(docela blbost, ale budiž :D ) + ještě něco pro ni plánuji, pro rodiče mám kosmetiku Pivrnec a to je zatím vše, letos jsem to nakupování dárků podcenila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Co máš pro sestru? :-) já zatím nic, je jí 12 :D

      Delete
  2. tie kryty a púzdra, no nádhera!!!
    inak, vlastne... asi všetko je prekrásne!!! :).

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete
  3. Fakt dobrá inšpirácia na darčeky, niektoré veci by ma ani nenapadli ale po prečítani tohto článku to v tom mám už jasnejšie.. :) Vďaka. :)

    ReplyDelete
  4. Děkuji za komentář:)) Také máš pěkný blog, nechceš se vzájemně sledovat? (blogvin, fb, instagram) Byla bych ráda:))

    Giveaway o náramky s ostny
    vik-ladyla.blogspot.cz I instagram I facebook

    ReplyDelete
  5. Ty čajíky jsem kupovala loni k vánocům mamce :-)

    Ráda bych tě pozvala k sobě na blog, kde právě probíhá vánoční giveaway
    http://marketatrpisovska.blogspot.cz/2014/12/vanocni-soutez.html

    ReplyDelete
  6. Krásná inspirace :) Já už mám naštěstí nakoupeno ;)

    ReplyDelete
  7. Veľmi pekné veci a skvelé nápady na darčeky :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    ReplyDelete
  8. Vážně dobré tipy, co na vánoce. Polštářky, hrneček naplněný dobrotkam (to se mi líbilo!), mapka, čepice se šálou - věci, které se opravdu můžou hodit!

    ReplyDelete
  9. Jé, sestavila jsi moc pěkné typy :) Keep cup nebo termohrneček, peněženka by mi taky udělaly radost :) Já jsem letos kupovala různé dárky - kosmetiku, oblečení, nějaké radůstky i dobroty
    Blog by Veru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já taky kupovala vše možné. Snad dárečky potěší :-)

      Delete
  10. To jsou moc krásný tipy. Já jsem koupila kamarádce paletku očních stínů, oleje do aromalampy a svíčky :)

    ReplyDelete