12/17/2014

HIMALAYA - NEEM MASK


Původně mě ani nenapadlo, že budu psát článek o nějaké pleťové masce z drogerie. Ale po tom, co jsem ji dnes poprvé vyzkoušela, se s vámi musím o něco podělit.

Pokud masku ještě neznáte, doporučuji vám přečíst tento článek.

Ještě poznatek..Moje pleť je celkem problematická, i když z toho nejhoršího jsem se snad už dostala. Za poslední měsíc se mi ucpaly póry a následně se mi udělaly pupínky na čele a ať zkouším jakoukoliv kosmetiku na akné, tak bohužel bez úspěchu. Ale teď k věci.


Nevím, jak vy, ale já si vždycky před použitím pleťové masky napařuji obličej pod hrncem s horkou vodou. Póry se tak víc otevřou. Po napaření jsem nanesla masku.
Hned, co mě praštilo do nosu byla jemná, ale naopak výrazná vůně, která šla cítit po celou dobu, co jsem ji měla na obličeji. Mě osobně to vonělo, ale někomu by ta vůně mohla vadit.
Druhá věc byla hnědo-zelená bahnovitá hmota, kterou jsem vymáčkla z tuby. Musím říct, že mi to udělalo radost, protože jsem na první pohled hned poznala, že je maska opravdu přírodní a bylinná.
Po asi 20 minutách působení jsem si umyla obličej, což nebylo tak snadný. Díky hrubým částečkám jsem si při smývání udělala i peeling, haha.
Závěrem bych tedy chtěla říct, že jsem po umytí měla o 80% lepší pleť. Černé tečky skoro vymizely, póry se stáhly tak, že nebyly ani vidět a akné se zmenšilo do té nejmenší podoby.

Tuhle masku bych vám všem opravdu chtěla doporučit, jsem s ní velmi spokojená a po přečtení recenzí na internetu i plno lidí kolem. Pokud máte nějakou zkušenost s touto značkou, nebo masku budete zkoušet, určitě mi to napište.

A ještě nějaké fotky, aby jste se pobavili nad mým bahnovitým obličejem, haha.

Jaká je vaše oblíbená maska na obličej?
Máte zkušenosti se značkou Himalaya?

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Ta vypadá dost dobře. V jaké drogerii si ji koupila? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zapomněla jsem to tam napsat :D je z Rossmanu, ale mají ji i v DM, Tescu apod.

      Delete
  3. To zní dobře! Tuhle značku neznám.
    A můžu se zeptat co ti dalo obličej do pořádku? Já mám taky problematickou pleť už je to sice lepší, ale pořád to není ono.

    ReplyDelete